Schoolorkest

Logo-Arti-Schoolorkest

Het schoolorkest is voor alle leerlingen van basisscholen die muziekles hebben en het leuk vinden om samen muziek te maken. Het maakt niet uit welk instrument je bespeelt. Juist de combinatie van bijvoorbeeld een gitaar, fluit, keyboard en trompet is leuk en leerzaam. En natuurlijk leren kinderen daarmee ook optreden voor publiek.

Ben je gek op muziek en bespeel je al een instrument? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Ons schoolorkest is op zoek naar enthousiaste leerlingen die het leuk vinden om samen muziek te maken. Of je nu gitaar, fluit, keyboard of trompet speelt, het maakt niet uit! Het schoolorkest is voor alle leerlingen van basisscholen die muziekles hebben en de passie hebben om samen te spelen.

Het is niet alleen leuk om samen muziek te maken, maar het is ook nog eens heel leerzaam. Door samen te spelen, leer je naar elkaar te luisteren, samen te werken en elkaar te ondersteunen. En natuurlijk leer je ook optreden voor publiek. Het is altijd spannend om voor een publiek te spelen, maar als je samen speelt voelt het minder eng en is het vooral heel erg leuk!

Bovendien is het spelen in een schoolorkest een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en je passie voor muziek te delen met anderen. Het is een unieke ervaring om samen te werken aan een gezamenlijk doel en elkaar te inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons schoolorkest en ontdek hoe leuk het is om samen muziek te maken en op te treden voor publiek! Je zult versteld staan van wat je samen kunt bereiken.

Schrijf je in.
Via onderstaand formulier kun je jezelf direct inschrijven. Na je aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.