Groot orkest

Logo-Arti-Groot-orkest

Het Groot Orkest van Arti is een bijzondere club van gepassioneerde amateurmusici. Als bezoeker van onze website maakt u nu de kans om meer te weten te komen over deze fantastische muzikanten. Het orkest bestaat uit zo’n 40 leden die zich wekelijks toeleggen op een veelzijdig muzikaal programma. Hoewel het sociale aspect bij ons hoog in het vaandel staat, streven wij ook naar een zo optimaal mogelijk muzikaal niveau met onze eigen leden.

Ons orkest staat bekend om zijn gevarieerde repertoire. Zo spelen wij niet alleen originele composities voor blaasorkest en bewerkingen van filmmuziek, maar ook lichtere muziek. Tijdens ons jaarlijkse Nieuwjaars- of Kerstconcert laten wij ons van onze beste kant horen als symfonisch blaasorkest. Daarnaast zijn wij flexibel en passen wij ons gemakkelijk aan elke gelegenheid aan. Zo treden wij bijvoorbeeld tijdens buiten evenementen in Oirschot wel eens op in big bandopstelling. Het is onze missie om de diversiteit van ons orkest te tonen en ons publiek te vermaken met onze muzikale vaardigheden.

Een ander belangrijk aspect van ons orkest is de sterke groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Dit komt mede door onze toewijding aan gezelligheid en muzikale uitdaging. Wij zijn er trots op dat wij jaarlijks terugkerende evenementen, zoals het opluisteren van de mis bij de H.Eik, kunnen verzorgen. Door ons talent en onze passie te delen met ons publiek, hebben wij ons orkest uit laten groeien tot een onmisbaar onderdeel van de muzikale gemeenschap in Oirschot. 

Het Groot orkest staat onder leiding van dirigent Johan Smeulders.
Het Groot orkest repeteert op donderdagavond van 20.00 – 22.15 uur in de Stoelendans te Oirschot.

Ensembles