Blazersklas

Logo-Arti-Blazersklas

De blazersklas is de brug tussen het Pretorkest en Arti Academy. Vanaf groep 6 kunnen basisschool leerlingen met hun blaasinstrument toetreden tot de Blazersklas. Spelenderwijs leren kinderen samen muziek maken waarin het luisteren naar elkaar en het sociale aspect erg belangrijk zijn en gestimuleerd worden. De Blazersklas vindt plaats op de eigen basisschool.

Heb je er ooit over nagedacht om samen met een blaasinstrument muziek te maken? Zo ja, dan is de blazersklas wellicht iets voor jou! De blazersklas is namelijk de ideale manier om te leren hoe je samen muziek maakt en hoe je kunt genieten van het sociale aspect van muziek maken.

Vanaf groep 6 kunnen basisschool leerlingen met hun blaasinstrument toetreden tot de blazersklas. Tijdens de lessen worden de leerlingen gestimuleerd om naar elkaar te luisteren en samen te werken om de mooiste klanken te produceren. Bovendien vinden de lessen plaats op de eigen basisschool, wat het extra gemakkelijk maakt om deel te nemen aan de blazersklas.

Maar dat is niet alles! Door deel te nemen aan de blazersklas, krijgen leerlingen ook de kans om door te groeien naar het Pretorkest en zelfs naar de Arti Academy. Op deze manier kunnen ze hun muzikale talenten verder ontwikkelen en blijven genieten van het samenspel met anderen.

Kortom, de blazersklas is een geweldige manier om je muzikale vaardigheden te ontwikkelen en te genieten van het sociale aspect van muziek maken. Dus waar wacht je nog op? Pak je blaasinstrument en doe mee aan de blazersklas!

Voor vragen of aanmelden klik hier