inloggen    contactHOME
NIEUWS
OVER ARTI
Arti
Orkesten
Lid worden
OPLEIDINGEN
DONATEURSCHAP
 
Lid worden

Binnen Arti is er voor iedere muzikant een plaats, mits het instrument in de bezetting past. Hieronder vind je de mogelijkheden binnen één van onze orkesten voor muzikanten in opleiding dan wel ervaren muzikanten.

Lidmaatschap voor ervaren muzikanten
Ervaren muzikanten die interesse hebben om lid te worden van de vereniging zijn van harte welkom. Arti streeft ernaar een vereniging te zijn met een regionale functie, dus muzikanten van buiten Oirschot zijn meer dan welkom.

Zowel het A- als B-orkest bieden goede mogelijkheden voor volwassen muzikanten. Voor meer informatie kijk je bij orkesten, daar worden de verschillen en overeenkomsten van deze orkesten uitgelegd. Je bent altijd welkom om vrijblijvend een repetitie bij te wonen. Geïnteresseerden kunnen in overleg een periode op proef mee spelen. Als dit bevalt kan er na auditie en/of beoordeling worden overgegaan tot inschrijving.

De orkesten bij muziekvereniging Arti zijn symfonische blaasorkesten. Twijfel je of het instrument van je keuze in de bezetting past, neem dan contact op info@arti-oirschot.nl. Ook voor andere vragen kun je hier terecht.

Lidmaatschap voor muzikanten in opleiding
Om in een van de orkesten van Arti te kunnen spelen, heb je een opleiding nodig. Onder opleidingen vind je de mogelijkheden voor een lidmaatschap gecombineerd met een opleidingstraject en de voordelen wanneer je dit via Arti doet.

Wanneer een muzikant op een niveau is waarmee hij/zij kan instromen in één van de orkesten, kan de muzikant komen voorspelen. Tijdens de voorspeelmiddag, een halfjaarlijks beoordelingsmoment, wordt de voortgang geëvalueerd. Wanneer een leerling voldoet aan het niveau wordt hij/zij toegelaten tot een van de orkesten. Ook wordt dit moment gebruikt om te beoordelen of muzikanten er klaar voor zijn om door te stromen naar een volgend orkest. Voor meer informatie over een lidmaatschap gecombineerd met een opleidingstraject of instroming in één van de orkesten neem dan contact op met info@arti-oirschot.nl

Repetitietijden
De orkesten van Arti repeteren op donderdagavond in S.C.C. de Enck, de Loop 1 in Oirschot.

B-orkest 18:30-19:30
A-orkest 20:15-22:15
 
Van 19:45 tot 20:00 uur vindt er een wekelijkse briefing voor alle leden plaats omtrent ontwikkelingen en activiteiten.
  AGENDA

23/11 12:00
Concours 
A-Orkest
Enschede
Arti et Amicitiae

11/1 20:15
Nieuwjaarsconcert
A-Orkest
De Enck
Arti et Amicitiae