inloggen    contactHOME
OVER ARTI
OPLEIDINGEN
DONATEURSCHAP
 
NIEUWS

JUBILEUMCONCERT ARTI 175 JAAR TIJDLOOS; TOEN, NU & LATER  
Op zaterdag 3 november organiseren wij een verbindend concert waarbij nadruk ligt op de toekomst van Arti met een multiculturele knipoog naar de hedendaagse samenleving. Vanuit historie wordt een brug geslagen naar de toekomst.

Onze moedervereniging, Gilde Sint Sebastiaan, zal deze avond ere-gast zijn. Het Smitsorgel (1845) in de kerk is leeftijdgenoot van Arti, een mooie reden om het concert in de sfeervol verlichte Sint Petrus Basiliek te organiseren en te luisteren naar het spel van vaste bespeler Gerard Hafkenscheid. Daarnaast verwelkomt Arti het Syrisch orkest Suryana, bestaande uit enthousiaste jongeren die in Nederland een nieuwe toekomst vinden. Ook begeleidt het harmonieorkest de jonge, talentvolle klarinettiste Jooske van Andel in een prachtig solowerk.
 
Jooske van Andel

In de pauze zullen Syrische hapjes (Baklava) gepresenteerd worden. 

U zult genieten van mooie instrumentale klassieke (blaas)muziek met een hoofdrol voor oosterse klanken. Van Koning Hendrik VIII tot Amir Molokpoor…

Locatie: Sint Petrus Basiliek/ Markt/ 5688 AJ  OIRSCHOT
aanvang: 20.00 uur  Ticketprijs: € 5,-- incl. kopje koffie/thee.  

Tickets voor dit unieke concert zijn online verkrijgbaar. Maar ook offline bij onze leden en boekhandel De Croon / De Loop 31/ 5688 EW OIRSCHOT.

  AGENDA

Er zijn nog geen evenementen gepland